Spar tid når du skal booke møder

Spar tid når du skal booke møder

Hvad siger du til, at vi mødes online onsdag? Okay, hvad så med torsdag. Nåh, okay… Jeg vender tilbage med en ny tid.

Det kan tage tid at få tingene til at passe, når man skal booke et møde. Men der er hjælp at hente, hvis du går online. Hos BetterBoard bruger de værktøjet Calendly til at få salgsmøder booket. Kunden får et link, hvorfra de kan se ledige tidspunkter til at booke et møde. Den potentielle kunde kan også selv gå på nettet og booke en tid til en gennemgang af bestyrelsesportalen.

Det sparer BetterBoard en masse tid, som de tidligere brugte på at maile og ringe frem og tilbage. Her er det kunden selv, der bestemmer, hvornår de passer, fortæller Stefan Schelde Hansen, der er direktør og medstifter af BetterBoard.

Salgsmøder: Allerede før corona havde Stefan Schelde Hansen, fået øjnene op for Calendly, der er et online værktøj, som gør det nemt at booke møder, og pandemien har betydet, at antallet af onlinemøder er vokset eksplosivt.

Løsningen betyder, at potentielle kunder selv kan bestemme, hvornår de er klar til et møde, hvor de kan høre om BetterBoard, der har udviklet en bestyrelsessoftware som er en online platform for alt bestyrelsens arbejde før, under og efter bestyrelsesmøderne.

– Det handler i høj grad om at skabe convenience for vores kunder – og også for os selv, fortæller direktøren.

Author: Stephen Bailey