PwC og BetterBoard indgår samarbejde

PwC og BetterBoard indgår samarbejde

Et nyt stærkt samarbejde for et mere effektivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde i mange danske bestyrelser.

PwC tilbyder en bred palette af værditilbud til de danske bestyrelser og direktioner. Udover at PwC har den revisionsplitige opgave for mange virksomheder, er de rigtig mange steder en stærk sparringspartner for direktionen og ikke mindst bestyrelsen.

PwC har specialister på en lang række områder, alt lige fra ”økonomisk optimering” til køb og salg af virksomheder (M&A processer).

En af PwC’s kernekompetencer er naturligvis revision og bogføring, og er du i SMV segmentet, kan du med fordel kigge på PwC’s konkrete løsninger for bogføring og daglig administration her.

PwC har også en omfattende vidensbank, hvor du kan finde mange spændende og relevante publikationer målrettet bestyrelsen.

Læs bl.a. om hvordan du som bestyrelsesmedlem kan styrke din forretnings cybersikkerhed i publikationen ”Cybersikkerhed i bestyrelser” som er udgivet den 25.05.2021 eller den nye bestyrelseshåndbog ”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2021”.

Klik på billedet for at tilgå de seneste publikationer fra PwC omkring bestyrelsesarbejde.

Ønsker du at vide mere om bestyrelsesportalen og dine BetterBoard fordele* som PwC kunde, kan du klikke dig ind på PwC SMV-sitet, og nederst på sitet under samarbejdspartnere kan du klikke på ”Læs mere her” under BetterBoard afsnittet.

Author: Stephen Bailey