Ny e-bog om bestyrelsesarbejde i praksis

Ny e-bog om bestyrelsesarbejde i praksis

Karina Boldsen og Søren Christiansen lancerede i 2020 bogen “De 7 trin”, som er en manual til bestyrelsesarbejde i praksis.

Udarbejdelsen af ”Miniudgaven af De 7 Trin” er en del af gevinsten af det strategiske samarbejde mellem AROS BOARD og BetterBoard.

”De 7 Trin” miniudgaven har selvsagt sit udspring fra bestyrelsesmanualen ”De 7 Trin” der er tænkt som den praktiske manual for bestyrelsesarbejdet. Manualen er blandt andet med til at sikre, at bestyrelsen og bestyrelsesmedlemmerne har styr på følgende: “Hvorledes er selskabets markedsposition?”, “hvad forventes af din rolle som bestyrelsesmedlem/formand?” og “kender du til indholdet af eventuelle ejeraftaler?”.

Bogen er samtidig en del af pensum på bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.

Se mere om personerne bag bogen her:

AROS BOARD og BetterBoard ønsker at udvikle og optimere bestyrelsesarbejdet, og vi håber at både miniudgaven og den fulde version kan være til gavn og ikke mindst inspiration i mange bestyrelser.

Miniudgaven er som nævnt tilgængelig gratis online i elektronisk format og ønsker du den fulde version, som både fås i hard copy, elektronisk eller som lydbog, kan du bestille den via AROS Board’s hjemmeside.

Med venlig hilsen
BetterBoard Bestyresesportalen

Author: Stephen Bailey