Hvad er en bestyrelsesportal og et datarum ?

Hvad er en bestyrelsesportal og et datarum ?

Som Karina siger:

”Jeg har altid helt bevidst arbejdet indenfor områder, hvor jeg på forhånd ikke har haft den store faglige erfaringen. Det giver helt objektivt muligheden for, at sætte mig i kundens sted.

Når man sidder som digital marketing ansvarlig, svarer det til at man er ”butikschef”. Når min nye “butik” består af bestyrelses software, datarum og begreber som bl.a. e-signatur, digital mødebog og interaktivit årshjul, så tænder det min indre nysgerrighed for at udforske BetterBoards markedsføringsmæssige potentiale. Det bliver min fornemmeste opgave, at sørge for, at jeg undersøger, udfordrer og stiller de spørgsmål, som en kunde uden erfaring måtte have” forsætter Karina.

“Det gør, at jeg har en fordel i at ramme dem, som måske på forhånd ikke har en fornemmelse af, hvad bestyrelses software kan gøre for deres bestyrelse. Samt måske aldrig hørt begrebet bestyrelsesportal før. Eller fx datarum, som benyttes til due diligence processer, som jeg har fundet ud af er meget mere end kun køb/salg af virksomheder.

Det enormt givende for mig og for den måde jeg arbejder på, at mine kollegaer brænder for det de laver. På daglig basis oplever jeg, den passion og viden de hver især har,” afslutter Karina.

Vi hos BetterBoard er rigtige glade for at kunne byde Karina velkommen ombord på BetterBoard-teamet. Vi ser frem til et stærkt ”digitalt” samarbejde.

Et varmt og officielt velkommen til Karina.

Med venlig hilsen

Stefan Schelde Hansen
Founder

Author: Stephen Bailey