Housewarming hos BetterBoard’s nye kontorfaciliteter

Housewarming hos BetterBoard's nye kontorfaciliteter

Fredag den 1. oktober var venner, familie og forretningsforbindelser mødt op til Housewarming i BetterBoard’s nye kontorfaciliteter i hjertet af Kolding.

Efter flere udskydelser på grund af Covid-19, kunne vi nu langt om længe invitere venner, familie og forretningsforbindelser af huset forbi til en indvielse af vores nye kontorfaciliteter i hjertet af Kolding.

Der blev lagt op til en hyggelig eftermiddag, hvor deltagerne både blev forkælet med lidt godt til ganen samt et let traktement i form af gourmet hotdogs fra Mikael Madsen, som i 2018 blev kåret til “Årets hotdog konge”.

Arrangementet var præget af højt humør, glade deltagere og gode samtaler blandt alle fremmødte og ansatte hos BetterBoard.

Gik du glip af dagens arrangement, har vi sørget for at sammenklippe en kort video af dagens arrangement, så du kan få et kig med indenfor på vores nye kontor. Du kan se videoen herunder:

Vi er dybt taknemmelige for alle der valgte at møde op til vores Housewarming og fejre vores nye kontorfaciliteter sammen med os. Der skal også lyde et stort tak for de mange fine gaver, som vi modtog i samme forbindelse.

Med indvielsen af kontoret vil vi nu se frem mod resten af 2021, der fortsat rummer på store nyheder og spændende udviklinger af vores bestyrelsesportal, som vi glæder os til at dele med jer.

 

Med venlig hilsen
BetterBoard Teamet

Author: Stephen Bailey