Et tilbageblik på 2021 | BetterBoard

Et tilbageblik på 2021 | BetterBoard

BetterBoard kigger tilbage på 2021 og ser samtidig frem mod et 2022, som også byder på spændende nyheder.

Traditionen tro, byder vi på lidt highlights fra året der gik.

Først, en stor tak til alle vores brugere, som med deres ønsker og idéer, er vores vigtigste sparringspartner for at udvikle portalen med nye funktioner og ikke mindst, videreudvikling på de nuværende. Og udvikling sker der hele tiden på bestyrelsesportalen.

I 2021 har vi sendt 76 opdateringer ud, så performance, sikkerhed og funktioner altid er i topform. Én af de større opdateringer i 2021, er vores interaktive årshjul, som er blevet en integreret del på bestyrelsesportalen, så det er nemt for bestyrelsen at tilrettelægge årets fokusområder, så de stemmer overens med den overordnede strategi og tidsplan.

Vi er også glade for, at vi i 2021 kunne give alle vores brugere direkte adgang til miniudgaven af bogen: “Bestyrelsesarbejde i praksis – De 7 trin”, som er udarbejdet af vores samarbejdspartner, AROS BOARD. Du har også mulighed for at hente miniudgaven direkte fra vores hjemmeside – helt gratis.

Samarbejdspartnere er en vigtig del af BetterBoard’s værditilbud og derfor er vi også glade for at vi i 2021, kunne præsentere PwC som ny samarbejdspartner, hvor vi sammen med dem præsenterer et nyt videnscenter, for alle vores brugere.

Author: Stephen Bailey