BetterBoard forsætter vækstrejsen | BetterBoard

BetterBoard forsætter vækstrejsen | BetterBoard

Med sin omfattende erfaring og ekspertise vil Lars Horshauge, vores nytilkomne Sales Executive, spille en afgørende rolle i, at udvide BetterBoards kundebase og levere datarum og bestyrelsesportaler til virksomheder.

BetterBoard har været på en markant vækstrejse de seneste år, og vi er derfor begejstrede for at byde Lars velkommen om bord. Han skal både være med til at levere BetterBoards nye produkt – virtuelt datarum til virksomheder, for at imødekomme det stigende behov for sikker og effektiv dokumentdeling i due diligence processer, men også vores bestyrelsesværktøj til bestyrelsesarbejdet.

“Lars vil spille en vigtig rolle i at sælge og udbrede budskabet om datarum og bestyrelsesportaler, der giver virksomheder mulighed for at organisere og dele vigtige informationer på en sikker og effektiv måde,” udtaler Stefan Schelde Hansen, founder og CEO i BetterBoard.

Det var Lars’ passion for at tilbyde struktur og overblik til bestyrelsesmedlemmer, der førte ham til BetterBoard. “Jeg kunne se, at der var et behov for, at bestyrelsesmedlemmer havde mulighed for at håndtere en stor mængde af bilag, dokumenter og rapporter spredt over flere mailadresser. Med BetterBoards brugervenlige bestyrelsesplatform kunne jeg hjælpe virksomheder med at skabe orden i bestyrelsesarbejdet og spare værdifuld tid,” udtaler Lars Horshauge.

En af Lars Horshauges største styrker hos BetterBoard er hans evne til at forstå kundernes behov og derefter præsentere den helt rigtige løsning. Hans brede erhvervs- og livserfaring gør det muligt for ham, at møde kunderne i øjenhøjde og forstå deres udfordringer og ønsker.

Med Lars ombord ser vi, hos BetterBoard, frem til at styrke vores position som førende inden for bestyrelsesportaler og datarum. Lars vil med stort engagement, hjælpe virksomheder med at opnå effektivitet, sikkerhed og succes gennem BetterBoards innovative produkter.

Vi er utroligt glade for, at få Lars med på BetterBoard-holdet og et officielt velkommen herfra.

Mvh.
Stefan Schelde Hansen
Founder
BetterBoard Bestyrelsesportalen

Author: Stephen Bailey