Betsoft lanceert Split Symbols feature

betsoftlanceertsplitsymbolsfeature

Gepubliceerd op 31 oktober 2022 in Nieuwsbetsoftlanceertsplitsymbolsfeature

Af en toe komen er nog weleens software providers met een nieuwe feature verwerkt in de gokkasten. BetSoft is één van de namen die de Split Symbols feature lanceert. In de nieuwe gokkast Trinity Reels is deze bonus feature verwerkt.

BetSoft staat normaal gesproken helaas niet echt bekend om de gokkasten waar veel geld mee te winnen valt. Maar de nieuwe feature die ze speciaal voor deze gokkast hebben ontwikkelt laat duidelijk iets anders zien. Dankzij Split Symbols kan je een winst behalen van 15.127 keer je inzet!

De hoge uitbetalingen zijn mogelijk doordat de gokkast de nieuwe Split Symbols feature erin verwerkt heeft. Je kan met elke spin op 177.147 verschillende manieren zien te winnen. Dit hoge aantal doet geen enkele andere gokkast je na.

Wat zijn Split Symbols ?

Eigenlijk zijn Split Symbols een combinatie tussen Megaways en xWays twee bonus features die bedacht zijn door de concurrentie. Zo is Megaways bedacht door Big Time Gaming en xWays door NoLimit City.

BetSoft wilde ook graag een nieuwe feature gokkast lanceren. Alleen hadden ze geen zin om hiervoor een licentie aan te vragen bij Big Time Gaming. Ze besloten het eens over een andere boeg te gooien en zelf een combinatie van deze twee bekende features te bedenken.

De nieuwe Trinity Reels gokkast heeft de unieke optie dat er meerdere symbolen in één vakje kunnen staan. Normaal gesproken heeft een gokkast allemaal vakjes. Op elk vakje staat één symbool en die telt ook als één symbool.

Bij Trinity Reels heb je zogenaamde Split Symbols. Hierbij kunnen binnen één vakje ineens twee of drie symbolen staan die ook al meteen drie keer tellen. Je kan zo vrij eenvoudig meerdere winnende combinaties proberen te maken in één spin.

Om het allemaal extra interessant te maken delen ze ook nog eens extra multipliers uit. Dit geeft een extra boost aan je winnende combinatie. Door zogenaamde boosts in het spel te brengen kan elke winnende combinatie vrij hoog oplopen.

We hebben het spel zelf even uitgeprobeerd en al vrij snel zagen we dat winnende combinaties echt de lucht in schieten. Binnen enkele spins kan je winnende combinatie gigantisch oplopen. Zo valt er dus enorm veel geld te winnen dankzij de multipliers en split symbols. Dit is natuurlijk lekker meegenomen!

Nog niet online te vinden in Nederland

Ondanks dat je Betsoft gokkasten kan spelen bij het Holland Casino Online staat Infinity Reels nog niet online. De gokkast zou officieel vorige week uitgekomen zijn. Maar het lijkt erop dat ze in Nederland nog een klein beetje achterlopen.

Stiekem hopen wij wel dat het spelletje zo snel mogelijk in Nederland online komt. We kunnen namelijk niet wachten om zelf deze nieuwe feature te gaan ontdekken. We vragen ons namelijk echt hard op af of deze feature beter is dan andere bonus features. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Megaways. Er is maar één manier om hierachter te komen en dat is door het spel zelf te spelen.

Author: Stephen Bailey