Årets SMV 2022 | BetterBoard støtter op om kåringen

Årets SMV 2022 | BetterBoard støtter op om kåringen

BetterBoard støtter op om kåringen af Årets SMV 2022.

Selv om der kan være stor forskel på de forskellige virksomheder i SMV-segmentet, er det ikke mange, der ikke har gavn af en professionel bestyrelse. I dag er bestyrelsesarbejde nemlig meget mere end fire-seks, formelle møder om året, og den forældede opfattelse af en bestyrelse som værende et kontrolorgan frem for alt, er væk.

Der sker også flere og flere professionaliseringer af bestyrelser, og med den stigende grad af digitalisering, der har været i særligt det seneste årti, er der opstået et behov for andre værktøjer, der kan understøtte bestyrelsesarbejdet.

Her spiller BetterBoard Bestyrelsesportalen en ganske central rolle i forhold til professionaliseringen af bestyrelserne i danske virksomheder. Gennem denne kan bestyrelsens arbejde struktureres og effektiviseres, men det er også meget mere end et stykke softwareværktøj. Det er et redskab, der skal skabe værdi til bestyrelsen og direktionen på flere niveauer i deres bestræbelser på at optimere deres virksomhed på bedst mulig vis.

Derfor er vi glade for at præsentere BetterBoard Bestyrelsesportalen som vores tredje og sidste sponsor til Årets SMV:

Author: Stephen Bailey